Metalen Poorten

METALEN POORTEN

Moet u de toegang tot de werf, het magazijn of de industriële zone beperken? Heeft u een betrouwbare metalen poort nodig, maar u kunt niet beslissen welk model u op welke manier dan ook wilt gebruiken? Onze specialisten helpen u hierbij graag!

Bij de keuze van poorten letten klanten tegenwoordig niet alleen op de functionele kenmerken van deze ontwerpen, maar houden ook rekening met hun ontwerp.

Dankzij nieuwe technologieën zijn er tegenwoordig vele soorten metalen poorten: draaiende, schuif & vrijdragende. Van een dergelijke diversiteit, zoals ze zeggen, ‘ogen lopen op’. Vanzelfsprekend hangt het vereiste type poort af van de omstandigheden van hun werking, en van de grootte van de bestaande opening. Voordat u een definitieve beslissing neemt, is het daarom raadzaam om vooraf de informatie over hun kenmerken te bestuderen.

Metalen poorten open draaiend

metalen-poorten-open-draaiend

Eenvoud van uitvoering en betrouwbaarheid zijn de basiskenmerken van dit type en zijn nog steeds het meest verkochte model onder de metalen poorten. Deze poorten hebben twee panelen geïnstalleerd aan weerszijden van de opening met behulp van speciale bevestigingsmiddelen. De deuren kunnen in verschillende richtingen worden geopend en gesloten. Deze poorten onderscheiden zich door de extreme eenvoud van constructie en lage prijs.

 

Metalen poorten vrijdragende schuifpoort

metalen-poorten-vrijdragende-schuifpoortVrijdragende poorten worden geproduceerd met een speciale frame constructie dewelke beweegt op kantelbare wielblokken, gemonteerd onder het frame.

Aangezien dit model “ zweeft “ boven de oprit zal het nooit blokkeren door sneeuw of andere obstakels.

Dit model word zowel in staal als aluminium geproduceerd.

 

 

Metalen poort schuivend op rail

De geleiderail wordt over de gehele lengte in de bodem in beton fundering verankerd en het eindgedeelte is verborgen achter het hek en is dus niet zichtbaar vanaf de buitenkant. Dergelijke poorten zijn tegenwoordig te vinden in woongebouwen, magazijnen en andere industriële faciliteiten. Het belangrijkste productiemateriaal is een stalen profielpijp. Met dit ontwerp van metalen poorten kun je de ruimte voor en achter houden.

Bij het installeren van elk type poort moet je goed nadenken over de vraag welke opening- en sluitmethode je moet kiezen.

Alle metalen poorten kunnen mechanisch handmatig en ook automatisch worden geopend met behulp van speciale aandrijvingen.